VIGUTRÄFFEN 7.10 och inbjudan till Höstmöte

7 - 8 oktober 2017 av Aurora A.
Välkommen med på den traditionella Viguträffen den 7–8.10! Viguträffen är en skogsfest i vår Viguskog i Ovanmalm (Tenala, Raseborg) där du träffar äldre och nyare vigun, har skojigt program till... Mera »

Vårmöte i Ovanmalm 14.4 kl 17.00

14 april 2017 av Aurora A.
  Vi har ändrat datum till 14.4 kl 17.00 pga för lite deltagaren. Vigu rf bjuder på bastun. Mera info om bastukvällen finns på kvällens egena evenemang här samt på vigu rf facebook sida.... Mera »

Ovanmalm Bastukväll

14 - 15 april 2017 av Aurora A.
Finns det ett bättre sätt att fira Långfredagen än med bastu i Ovanmalm, NEJ! Eller lider du av Ovanmalm/vigu abstinensbesvär? Nu är det fixat, du har nu möilighet att njuta av båda! Vilda viguiter kommer... Mera »

Fågelskådning med Vigu rf

14 april 2017 av Aurora A.
Vigu rf är ute på fågelskådning. Kom med och lär dig någon ny fågel, uppfriska minnet eller bara njuta av naturen, kanske via kameralinsen! �   Vi kommer att träffas vid Karis abc, och g&arin... Mera »
För Vigu rf medlemmar:
 
 Kom ihåg mig
På kommande:
  • Inga kommande evenemang...
Aktuella Vigukurser (kalender):
  • Ingen aktuell kursinfo...

SAARISTOHETKI SÖKER MED EN TILL I TEAMET

20 mars 2017

Nu finns det möilighet att få jobba inom guidning i skärgården!

Kom med i Saaristohetki teamet som jobbar på Kimitoön och örarna i närheten. Vi är ett andelslag så eget företag behövs inte, du kan bli medlem i andelslaget och jobba via det.

Vi erbjuder bla. Skärgårdsmeditation, Klättring, MTB, Paddling, Naturskola i sammarbete med skolor och läger, och det finns utrymme för att hitta på mera. Saaritsohetki är nytt och vi kommer igång nu första gången i vår!

Vi söker någon med som kan binda sig redan i vår, planera och marknadsföra tillsammans med oss det vi vill erbjuda och guida.

 

Skicka en ansökan där du berättar om dig själv, erfarenhet och hur mycket du kan och vill satsa på jobbet.

Skicka ansökan till aurora.ahonala@vigu.fi

Trevlig vår!