Hur skulle du reagera om din semesterresa skulle förvandlas till en överlevnadskamp ute i ödemarken? Har du kunskapen, styrkan och psyket att klara dig i en sådan oväntad utmaning?

Äventyrsutmaningen NoReturn tar dig till en historisk plats i Österbottens naturskyddsområde Natura 2000. Osäkerhet, fysiska och psykiska utmaningar och ovetskap om vad som är på kommande är vad du ska klara av och lösa. NoReturn handlar om att tävla endast mot sig själv. Äventyrsutmaningen utförs parvis, då även samarbetskunskaperna sätts på prov.

Deltagarna tar sig fram i terrängen på olika sätt under brist på både näring, sömn och tid. Osäkerhet och väntan är också viktiga element, det går alltså inte att springa igenom upplevelsen. Själva rutten går enligt deltagarnas förutsättningar och kunskaper. Därför blir upplevelsen olika för deltagarna. Vinna gör man endast över sig själv.

NoReturn 2018 går av stapeln fredagen den 1 juni kl. 22:00 och slutar söndagen den 3 juni på eftermiddagen.

Anmälningen sker parvis och deltagaravgiften är max 100€ per person. Cykel behövs under utmaningen. Lista på övrig utrustning skickas åt deltagarna. Av deltagarna krävs normal, fysisk kondition och grundläggande kunskaper i orientering.

Meddela följande i din anmälan: förnamn, efternamn, e-postadress samt eventuella allergier/specialdieter.

Anmäl dig på adressen noreturn-spam@vigu-spam.fi

Om du anmäler dig före 1.4 är anmälningsavgiften endast 75€ per person.

Anmälan mellan 1.4 och 30.4 är 90€ per person och från och med 1.5 är det 100€ per person, ifall det fortfarande finns lediga platser.

Organisatör är Vigu rf.

Följ med NoReturn även på facebook