Nallo på Nya Zeeland

25 januari 2013

Flera Vigun verkar vara på äventyr runt om i världen. Jag (Johanna) och Mirjam spenderar januari och februari med att utforska Nya Zeeland. Här är så fint! Underbart hav, fina klara sjöar, höga berg, lummiga skogar - nästan allt man vill ha! Till och med fantastiskt kaffe! 

Höjdpunkterna på vår resa hittills har varit Abel Tasman- kustvandringen riktigt i norra delen av sydön och en topptur till Avalanche Peak vid Arthur's Pass! Nu är vi i Queenstown och idag har vi glidit ner från Coronet Peak då vi gjorde en paraglidingtur. Ljuvligt att tyst få cirkla fram över bergstopparna och ibland göra branta svängar som fick det att kittla i magen.
 
 
 
Vårt hem består av en hyrbil och Vigus Nallo-tält som vi fått låna! Sedan vi kom till NZ den 29:e december har vi sovit 6 nätter inomhus och resten i tält - så Nallo börjar på riktigt kännas som vårt hem! 
 
 
Efter Queenstown bär det av på Routeburn-vandringen som är belägen här i Fiordland på sydön och så ska vi absolut avsätta en dag för paddling i Milford Sound. Sen är allting öppet och nångång i februari får ni höra mera från oss!
 
 
Johanna & Mirjam