På äventyr i Vimeo

29 mars 2013

Då jag under denna påsken inte har möjlighet att åka ut på stora äventyr, utan kommer att tillbringa tiden med att äta mämma med mommo (det blir nog roligt) och att göra skolarbete (...), tänkte jag riva lite salt i sårorna och surfade mig lite genom andras fina äventyr på vimeo. Massor med fina saker som folk håller på med, men jag hittade nånting nytt (för mig) och snutterna var dessutom så fint filmade så jag tänkte dela snutterna här med er. Kanske jag är inte den ända viguit som inte kan dra 100% utelivsglägje av den här påsken..?

Anyways, filmerna handlar om cykling i väldigt brant terräng. Jag har inte åkt mountainbike sedan 15 år, men omgivningen och fiilisen i filmerna gjorde det till en njutning att se på dom. Kanske nån sommarfjällspeccare blir sugen på detta och packar i smyg en mtb med sig till nästä kursdelensmiley?!

 

 

 

 

 

Glad påsk till er alla, och kom ihåg att den tidiga fågeln hittar påskäggen, som man brukar säga här i huvudstadens skärgård.

Ps. Den 31.8.2013 har man en bra möjlighet att springa reven av sig i Noux skogar. Då ordnas nämligen Nuuksio Classic Trail Marathon. Vigu rf har redan en gäng med 4 deltagare till loppet, hoppas det blir flera viguiter som deltar! Mera info hittar man under http://nuuksioclassic.com/