På kunduppdrag med eurosinglar!

25 - 27 april 2014

Under våren började det brinna i knutarna gällande vildmarksguideexamen, så Jonna och jag tänkte göra slag i saken. Medan jag i vigubilen på väg upp norrut på någon vigukurs febrilt bläddrade i min kalender för att hitta ett lämpligt datum för ett kunduppdrag, gav Henrik ett guldtips gällande en tilltänkt kundgrupp; Eurosinkut!

Saker utvecklade sig i rätt riktning och till den sista helgen i april hade vi 8 ”eurosinglar” anmälda till vårt evenemang!

Vi hade en skön helg med mycket mat, trädklättring, teamworkövningar på lågrepsbana, lekar, tipsrunda runt Kvarnträsk och mycket intressant snack. Bastun och simningen inte att förglömma.

Eurosinkut som kunder kunde inte ha varit bättre! Det finns information om hur man kan kontakta dem på deras hemsidor. Förutom de personer som anmälde sig och dök upp, fick vi ett antal förfrågningar om liknande evenemang kunde ordnas vid ett senare tillfälle. Så om du behöver hitta kunder till ett uppdrag, så kan både Jonna och jag både rekommendera dessa samt hjälpa till med att kontakta dem!

För övrigt sov vi gott i Vaudetältet, som lämpar sig ypperligt för sådana här ”turer” då man varken behöver förvara sina kamor i tältet eller laga mat i en rymlig absid...

Två glada kunduppdragsgenomförare! smiley