Nammatj var med på HSKG

19 - 21 augusti 2011

Nammatj 3 var med i år på HSKG. Annika och jag var dom lyckliga som fick sova 2 nätter i tältet...Människorna som hade tältet bredvid oss fick nog inte sovit så bra :)  Vi fattade inte att man kan höra prat och fnitter genom en tältvägg ;)

Det var mitt andra år jag var med på HSKG. Båda åren har jag varit talko arbetare och det har varit väldigt roligt. I år stod jag för det mesta i infon. I infon var det fullt upp med att hålla styr på alla 70 kurser som ordnades, uthyrning av torrdräkter och hjälmar, anmälningar mm. Det var verkligen roligt att få var med där med det härliga info teamet :)

I år var vädret perfekt! Vi fick vågor, vind och sol!! Allt man kan önska sej när man skall träna paddling. Om man fick kallt kunde man njuta av den varma strandbastun!!

Efter en stormig lördag samlades de flesta till middagen, och där fick man njuta av fantastisk mat och musik. Det var mycket skratt i de stämningsfulla middagstältena!

Till söndagen fick vi sol och kurserna fortsatte! Man såg paddlare som försökte stå på huvudet i sina kajaker, mycket akrobatik, andra träna på sina eskimo svängar och vissa bara satt på den långa sandstranden och njöt av solen.Tyvärr så har jag inga bilder på detta händelse men ta en titt på www.nilfinland.fi/sv/hskg så får ni se fina bilder på detta färgfulla evenemang!!

Hoppas HSKG ordnas ännu många år till och hoppas ni alla som läser detta kommer med nästa år!!

Men nå måste jag börja jobba ;) så jag får önska er alla en trevlig fortsättningen på hösten!

Camilla