Kursresa med UCPA

18 mars 2012
Är UCPA bekant? Om inte så lönar det sig att gå in på UCPA.se och kolla in en massa roliga och rätt förmånliga kursresor! Det kan vara allt fån offpiståkning, surfing, kiteing, segling, golf osv. osv. som sagt in och kolla.
 
Jag kom för några veckor sedan hem från sex härliga utedagar i Chamonix. Snowboard randonnee hette kursen och gick (ordagrant) på att ta liften högst upp och sedan traska med snöskor eller stegjärn till en trevlig lunchplats. Efter lunchen var det dags att spänna på brädan och ta sig de 1500 höjdmetrarna neråt i en massa orörd snö! Inte så pjåkigt :) Eftersom jag även hade GoPron med så kommer det småningom lite videobevis.
 
Jag valde att åka med UCPA för att få åka med guide i flera dagar och träffa lite nya spännande personer (mestadels från sverige och frankrike). En kompis följde också med, men eftersom vi har lite olika åkbakgrund så passade det perfekt att åka till samma ställe och gå på olika kurser. I priset som man betalar för resan ingår förvånansvärt mycket, resan ner med buss från Stockholm (om man inte föredrar att flyga). Boendet var lite som vandrarhem, men helt ok. Maten däremot överträffade mina förväntningar med en massa olika sorter att välja bland och det fina att det alltid fanns efterrätt! Jag behövde inte ens släpa med mig min söndriga bräda, all utrustning (och det blev ganska mycket till slut) ingick, bara att hämta ut.
 
Med detta lilla reklamblogginlägg så slänger jag ut frågan, vem hänger med på surfkurs i sommar?